nl - en
troeven

Onze locatie in het hart van de grafische industrie in Turnhout geeft ons de mogelijkheid om op een snelle en efficiƫnte manier een breed klantenpotentieel te bedienen. De onmiddellijke nabijheid van belangrijke autosnelwegen zorgt voor een grote actieradius. Wanneer overleg via mail of telefoon niet volstaan, aarzelen we niet om ter plaatse te komen. Een duidelijke opdrachtbespreking zorgt immers voor een gestroomlijnde samenwerking en minimaliseert kosten en leveringstermijnen.

Onze eigen koerierdienst zorgt voor snelle leveringen. Vaste opdrachten worden steeds door de orderbegeleiders zelf geleverd, waardoor voortdurend overleg en evaluatie op een natuurlijke manier ontstaan.

Onze onafhankelijkheid garandeert discretie en service op maat, zelfs op ons wagenpark vindt u onze bedrijfsnaam niet terug. Om deze onafhankelijkheid te kunnen behouden is het cruciaal om met u mee te denken. Aangezien we niet gebonden zijn aan een overkoepelende grafische groep of drukkerij hebben we er alle belang bij om uw orders voldoende af te schermen. We stellen hoge eisen aan alle diensten en producten die geleverd worden.