logo

onze diensten

onze diensten > e-mail marketing / online visuals en powerpoints

e-mail marketing

E-mail is een van de belangrijkste marketingkanalen die u als bedrijf ter beschikking hebt. Pakt u het goed aan, dan puurt u heel wat extra leads en trouwe klanten uit uw e-mailcampagnes – zelfs met beperkte middelen. Nadruk zorgt voor een technisch én inhoudelijk perfecte e-mail die de spamfilters moeiteloos omzeilt en uw doelgroep weet te verleiden.

Gespecialiseerde mailsoftware zorgt voor meetbare resultaten en garandeert u heldere feedback. Door uw mailing niet zelf uit te sturen vermijdt u verder dat u als spammer geklasseerd wordt en uw mailaccounts geblokkeerd worden door uw provider.

laptop wim proost
socialmedia

online visuals en powerpoints

Of het nu om social media posts, headers, skyscrapers, animaties of tutorials gaat, wij leveren visuals die scoren. Uw boodschap krijgt steeds de juiste vorm, overtuigend, perfect binnen uw huisstijl en volgens de juiste technische specificaties. De nauwe samenwerking tussen onze creatieve designers en technische experten, staat garant voor straf beeldmateriaal.

En jawel, powerpoints kunnen er echt wel heel gaaf uit zien. Met de juiste vormgeving en infographics trekt uw presentatie uw publiek moeiteloos mee in uw verhaal. Bezorg ons uw inhoud of een ruwe draft in ppt en wij zorgen voor een ijzersterke, professionele en aantrekkelijke vormgeving. Een ppt die uw publiek aanspreekt, overtuigt en de nodige impact garandeert.