logo

onze diensten

onze diensten > web development / web design

websites

Uw site is van cruciaal belang en verdient aandacht….heel veel aandacht. Van u, van ons en van uw bezoekers.

Een professionele website is vaak de eerste kennismaking met uw producten of diensten . Daarom valt het belang ervan niet te onderschatten. Een goede site is een logische investering, die de basis vormt van een doeltreffende marketing-mix.

Zowel inhoudelijk, technisch, als grafisch is een site vaak een hele boterham. Wim proost heeft een klare kijk op webdesign. We maken het niet moeilijk voor u als het makkelijk kan. Vage offertes of overbodige supportcontracten zijn dan ook niet aan ons besteed. Wij maken uw site, maar u houdt de touwtjes stevig in handen. Uw hosting en domeinnaam blijven steeds uw eigendom. Zo blijft u onafhankelijk en wij scherp. Het laat ons toe om te focussen op datgene waar we goed in zijn: het maken van aantrekkelijke en doeltreffende sites.

webdeverloper wim proost
design wim proost

responsive design

Elke site is voortaan standaard responsive, zodat alles ook optimaal werkt op smartphones en tablets. Een mobile site maakt een professionele indruk op elke bezoeker door het grote gebruiksgemak en de optimale weergave. In 2015 schommelde het mobiele aandeel van het internetverkeer in België al rond de 40 % en voor 2016 wordt verwacht dat het kantelpunt bereikt zal worden.

zelf uw website aanpassen(CMS)

Om uw website aan te passen hoeft u geen programmeur te zijn. Als u kan mailen en surfen, kan u ook uw site aanpassen. Tenminste, als wij uw CMS of Content Management System hebben gemaakt.

Onze beheersystemen blinken uit in eenvoud en gebruiksgemak. Zo kan elke opdrachtgever, zonder vooropleiding of technische bagage moeiteloos bepaalde rubrieken of acties aanpassen.
Voor die aanpassingen hebt u ons helemaal niet meer nodig en zo hoort dat ook.

work wim proost
seo wim proost

scoren in google

Om uw online potentieel optimaal te benutten moet uw website vlot vindbaar zijn voor uw doelgroep. SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat u goed scoort in de resultaten van zoekmachines als Google.

We schrijven teksten rond relevante keywords, programmeren doordachte, geoptimaliseerde code en zorgen voor een duidelijke, hiërarchische sitestructuur. Een doordachte aanpak zorgt voor goeie resultaten op de lange termijn.

maatprojecten / development

Doordachte plannen omzetten in handige online tools is een kunst op zicht. Wim proost ontwikkelde al verschillende webplatformen die processen vergemakkelijken en een berg onnodig werk van uw schouders nemen. Met onze klantvriendelijke registratiesystemen, online catalogi, shopmodules en beheersoftware verdient u geld zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

laptop wim proost