logo

over ons

activiteiten

Wim Proost – prepress en premedia professionals, werd in 1982 opgericht door Wim Proost, de jongste telg uit een grafische familie. We zijn gespecialiseerd in het leveren van prepress en premedia diensten in de breedste betekenis van het woord. Gedurende de laatste 4 decennia, zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector. Kwaliteit, flexibiliteit en discretie vormen de gezonde fundamenten 
van ons bedrijf.

In de sterk evoluerende grafische wereld is het voor ons van cruciaal belang om nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen. Daarom wordt er voortdurend geïnvesteerd. Niet enkel in hard- & software maar ook in opleiding en bijscholing van onze dertien medewerkers. Een gemotiveerd team van specialisten staat dan ook klaar om elke klant op zijn wenken te bedienen.

Onze kernactiviteiten zijn opmaak, ontwerp, CTP, CTF, proofing en proofreading. 

wim proost pijl

troeven

Onze locatie in het hart van de grafische industrie in Beerse geeft ons de mogelijkheid om op een snelle en efficiënte manier een breed klantenpotentieel te bedienen. De onmiddellijke nabijheid van belangrijke autosnelwegen zorgt voor een grote actieradius. Wanneer overleg via mail of telefoon niet volstaan, aarzelen we niet om ter plaatse te komen. Een duidelijke opdrachtbespreking zorgt immers voor een gestroomlijnde samenwerking en minimaliseert kosten en leveringstermijnen.

Onze eigen koerierdienst zorgt voor snelle leveringen. Vaste opdrachten worden steeds door de orderbegeleiders zelf geleverd, waardoor voortdurend overleg en evaluatie op een natuurlijke manier ontstaan.

Onze onafhankelijkheid garandeert discretie en service op maat, zelfs op ons wagenpark vindt u onze bedrijfsnaam niet terug. Om deze onafhankelijkheid te kunnen behouden is het cruciaal om met u mee te denken. Aangezien we niet gebonden zijn aan een overkoepelende grafische groep of drukkerij hebben we er alle belang bij om uw orders voldoende af te schermen. We stellen hoge eisen aan alle diensten en producten die geleverd worden.

klantenbestand

Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit drukkerijen, grote industriële bedrijven en uitgeverijen. Zowel multinationals als éénmanszaken behoren tot het cliënteel. De volgende sectoren zijn sterk vertegenwoordigd: pharma, heavy industries, papeterie, verpakkingsindustrie.
samen wim proost