logo

samenwerkingen

samenwerkingen

Uiteenlopende vormen van samenwerking zijn mogelijk.

Voor een aantal van onze opdrachtgevers fungeren we als een eigen prepress afdeling, weliswaar op een andere locatie. Leveringstijden, kwaliteit en continuïteit worden gegarandeerd en eventueel vastgelegd in service-contracten. Door het uitbesteden van de gehele drukvoorbereiding of onderdelen ervan, kan de opdrachtgever beroep doen op de technische middelen en know-how van een ervaren prepresspartner. Zo ontstaat een aangename win-winsituatie voor beide partners.

 

Vaak worden we ingeschakeld als vast onderdeel in een bepaalde tussenstap van het prepressproces. Dit kan zowel om opmaak, belichting of proofreading gaan. Ook in dit geval staat een uitgebreid team van specialisten ter uwer beschikking. Bestanden worden digitaal aangeleverd terwijl filmen, platen en proeven kunnen worden afgehaald of aan huis geleverd. Voor vaste opdrachten en grote oplages is de levering gratis.

 

Tenslotte zijn we een solide back-up voor bestaande prepressafdelingen in grote industriële drukkerijen of uitgeverijen. Bij eventuele technische pannes worden zo kostbare persstilstanden en leveringsproblemen vermeden. Voorafgaande testbelichtingen kunnen zorgen voor de nodige garanties. Bij tijdelijke onderbezetting van eigen afdelingen kan beroep gedaan worden op geschoolde medewerkers om u uit de nood te helpen.